Sumeček africký se zeleninou Versailles

10 porcí (dospělý)

ingredience

  • 1000 g Filet ze sumečka afrického
  • 800 g Zeleninová směs Versailles
  • 5 g Sůl
  • 2 g Rozmarým drcený
  • 120 g Máslo

postup

  1. Filety sumečka afrického osušíme a posypeme rozmarýnem a solí. Takto připravené filety pečeme v konvektomatu na režim pára 90 st. Celsia po dobu cca 12 minut.
  2. Zeleninu Versailles,  která je již výrobcem ochucená a zjemněná máslem, orestujeme zlehka na pánvi. Nerestujeme ani nedusíme příliš dlouho, zelenina by tak ztratila přirozenou barvu a křehkost. Před použitím doporučujeme zeleninu nechat pozvolna rozmrazit alespoň 24 hodin v chladničce.
  3. Jako přílohu doporučujeme rýži.
Zdroj: Bidfood, Bohemia Fishing Farm