Nejnovější články

Témata:

Je i ve Vaší školní jídelně strávník, které musí dodržovat bezlepkovou dietu? Nevíte, které suroviny můžete používat a které ne? Sepsali jsme pro Vás základní informace o bezlepkové dietě a věříme, že Vám pomohou.

Pokračovat ve čtení

Dovolujeme si Vás pozvat na další z řady seminářů o principech projektu Zdravá školní jídelna, který se bude opět konat v prostorách SZÚ v Praze (Šrobárova 48, budova č. 1 - ředitelství), dne 19.6. od 9.00 hodin. Seminář je určen všem zájemcům z řad vedoucích či kuchařek školních jídelen, ale může se přijít podívat kdokoli má zájem dozvědět se mnohé o školním stravování a o tom jak se dá zvyšovat kvalita podávané stravy a rovněž i nutriční gramotnost dětí. Seminářem Vás provede tým autorů projektu Zdravá školní jídelna ve složení: Košťálová, Mužíková, Niklová, Packová.Pokud budte mít zájem, přihlaste se, prosím, na mailové adrese: alexandra.kostalova@szu.cz a to do 15.6.2018 

Pokračovat ve čtení