Nutriční terapeut v našem týmu

V našem týmu je i registrovaná nutriční terapeutka s tím nejlepším vzděláním na Masarykově Univerzitě v Brně. Pokud potřebujete pomoci s dietním stravováním, je tu pro Vás.

Již od prvopočátku projektu je jednou z našich lektorek i Mgr. Sylva Šmídová ze Státního zdravotního ústavu. Velice si ceníme, že vstoupila do našich řad a je nám velice nápomocná. Vzděláním je Nutriční terapeut, vystudovala na Masarykově Univerzitě v Brně a se školním stravováním má dlouhodobé zkušenosti, které předala i prostřednictvím publikace "Základy výživy pro stravovací provozy". Dohodly jsme se, že se Vám pokusíme nabídnout možnost poradit se ohledně dietního stravování, které můžete ve své školní jídelně poskytovat. Pokud zrovna váháte, či jste se rozhodli tuto službu nemocným dětem poskytovat, neváhejte a obraťte se na naši nutriční terapeutku a domluvte se na spolupráci.

Kontaktní mail je: sylva.smidova@szu.cz

Přečtěte si také

Srdečně Vás zveme na 5. seminář pro personál všech školních jídelen v ČR  v rámci projektu Máme to na talíři a není nám to jedno (MTNT) podpořený záštitou Ministerstva zdravotnictví. 

Pokračovat ve čtení