MŠMT vydalo Metodické doporučení k dietnímu stravování v zařízeních školního stravování

Ministerstvo školství v březnu 2015 vydalo nové metodické doporučení, které propojuje dva dosud nezávislé segmenty – dietní a školní stravování. Přečtěte si tento materiál a zjistěte, jaké změny přináší.

STAHUJTE ZDE.

Přečtěte si také

V letošním roce se projekt Zdravá školní jídelna zaměřuje na vzdělávání pracovníků ve školním stravování. Plánujeme řadu praktických a teoretickcýh kurzů. Tyto kurzy pro vás připravujeme vždy s profesionálními kuchaři a snažíme se o to, aby byly co nejatraktivnější, zábavné, a aby znalosti z nich byly lehce proveditelné v praxi školních jídelen. Prvním letošním kurzem je praktický workshop na téma Luštěniny.Pojďte s námi objevit a poznat tyto plodiny jak je ještě neznáte.

Pokračovat ve čtení