Hledat
Menu
Zdravá školní jídelna
Úvod
O projektu
Zdravé školní jídelny
Čtěte o stravování
Recepty a jídelníčky
Recepty
Jídelníčky
Jídelny si radí
Fotogalerie
Hledat
Hledat
ZŠJ na Facebooku
Úvod
O projektu
Co je Zdravá školní jídelna
Tým
Kontakt
Zdravé školní jídelny
Seznam jídelen
Mapa jídelen
Registrace
Nápady od vás
Zapojte se
Test znalostí
Čtěte o stravování
Publikace ke stažení
Články
Studie a statistiky
Nutriční doporučení
Recepty a jídelníčky
Recepty
Jídelníčky
Jídelny si radí
Fotogalerie
<
Zpět na přehled
Sumeček s teplým čočkovým salátem
Grilovaný sumeček s restovanou zeleninou a bramborovým pyré
Pórková polévka ze sumečka
Halászlé se sumečkem
Sicilská rybí tomatová polévka
Sumeček s teplým čočkovým salátem
11. 1. 2018
•
Bezlepkové receptury
10 porcí (dospělých)
ingredience
1000
g
Filety ze sumečka afrického
120
ml
Řepkový olej
800
g
Červená čočka
1000
g
Kořenová zelenina
20
g
Sůl
1
g
Pepř černý
1000
ml
Zeleninový vývar
postup
Filet ze sumečka osolíme, opepříme a opečeme na oleji.
Čočku uvaříme v zeleninovém vývaru doměkka tak, aby se nerozvařila.
Na oleji orestujeme nakrájenou zeleninu, přidáme uvařenou čočku, osolím, opepříme.
Zdroj:
Bidfood, Bohemia Fishing Farm
Odeslat přes e-mail
vytisknout
stáhnout pdf
Nahoru
Provozuje Státní zdravotní ústav
Všichni partneři