Nejnovější články

Témata:

Dobrý, silný vývar, připravený z čerstvých surovin správnou technikou je základem pro další přípravu pokrmů. Bez vývaru se neobejdeme při přípravě polévek, některých omáček či šťáv pod maso. A právě omáčky a šťávy děti milují. Pojďte tedy začít od základů a naučte se pod vedením kuchařů Makroakademie vtisknout omáčkám a šťávám jejich nezaměnitelnou chuť.

Pokračovat ve čtení

V letošním roce se projekt Zdravá školní jídelna zaměřuje na vzdělávání pracovníků ve školním stravování. Plánujeme řadu praktických a teoretickcýh kurzů. Tyto kurzy pro vás připravujeme vždy s profesionálními kuchaři a snažíme se o to, aby byly co nejatraktivnější, zábavné, a aby znalosti z nich byly lehce proveditelné v praxi školních jídelen. Prvním letošním kurzem je praktický workshop na téma Luštěniny.Pojďte s námi objevit a poznat tyto plodiny jak je ještě neznáte.

Pokračovat ve čtení