17. a 18.3. vás srdečně zveme na seminář Ryby.
Zaměříme se i na přípravu tučných ryb, protože právě ony vzhledem ke svému složení mají v našich jídelníčcích nezastupitelnou roli. Ryba je surovina, kterou lze připravit velice jednoduše a rychle, a právě v tom je ve školních jídelnách mnoho úskalí. Je potřeba zaměřit se na správné techniky a rovněž na organizaci práce. Čeká nás opravdu velká výzva. Pojďte ji s námi pokořit. Na každý termín je 40 míst. Kurzy bývají velmi rychle vyprodány, proto doporučujeme přihlásit se co nejdříve.
Zaměříme se i na přípravu tučných ryb, protože právě ony vzhledem ke svému složení mají v našich jídelníčcích nezastupitelnou roli. Ryba je surovina, kterou lze připravit velice jednoduše a rychle, a právě v tom je ve školních jídelnách mnoho úskalí. Je potřeba zaměřit se na správné techniky a rovněž na organizaci práce. Čeká nás opravdu velká výzva. Pojďte ji s námi pokořit. Na každý termín je 40 míst. Kurzy bývají velmi rychle vyprodány, proto doporučujeme přihlásit se co nejdříve.
Přihlásit se můžete na:
makroakademie@makro.cz
Cena je tentokrát vzhledem k ceně ryb 1 900,- Kč / osobu. Zahrnuje drobné občerstvení včetně čaje, kávy, vody a kompletního oběda.
makroakademie@makro.cz
Cena je tentokrát vzhledem k ceně ryb 1 900,- Kč / osobu. Zahrnuje drobné občerstvení včetně čaje, kávy, vody a kompletního oběda.